Care Inn

Kom buurten in de Buurtkamer Pannenschuur


Kom je op de koffie?

Wijkcentrum Pannenschuur heeft sinds kort een eigen Buurtkamer: een plek voor iedereen uit de buurt (en daar buiten) om op dinsdagmiddag gezellig te buurten.

Kom buurten in de Buurtkamer.

Van 13.30 tot 16.00 uur kun je binnenlopen in het Wijkcentrum. Iedere week creƫren ze daar een gezellige plek. Schuif gezellig aan voor een praatje, wat lachen, een vers gezet bakje koffie of thee en om andere leuke mensen ontmoeten. Daarnaast is er gelegenheid om te kaarten, een spelletje te spelen, te puzzelen en er liggen tijdschriften en wat materialen om creatief bezig zijn. Dat kan samen met anderen, maar ook alleen terwijl je in het gezelschap van anderen bent.

Aanmelden hoeft niet, kom gewoon binnen. Je bent van harte welkom! Heb je vragen over de Buurtkamer? Schroom niet om te bellen met Miranda de Coo van ContourdeTwern via 06 – 2314 10 14, of mailenmirandadecoo@contourdetwern.nl

DTZ logo low