carnaval 2023

Kindervakantieweek Haaren zoekt vrijwilligers


Kindervakantieweek Haaren (KVW Haaren) zoekt vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden. Zet 29 augustus tot en met 2 sept meteen in je agenda en geef je op via www.kvwhaaren.nl.

Kindervakantieweek KVW Haaren start met hutten bouwen.

Wat kun je als vrijwilliger verwachten? Een week vol plezier! Onder begeleiding van jullie timmeren de kinderen een mooie hut, spelen ze allerlei leuke spelletjes, kunnen ze volop knutselen en schminken. Het programma voor vrijwilligers start iedere dag om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De woensdagmiddag en vrijdagochtend is er geen programma. Alle benodigde informatie en een gedetailleerde programma ontvang je na aanmelding in een programmaboekje.

Ook is er ‚Äč- naast veel lol, lekkere boterhammen, frietjes en een ijsje – voor de vrijwilligers op maandagavond een gezellige kennismakingsavond en na afloop van de week een supergezellig vrijwilligersfeest.

Ga naar de vermelde website en doe mee!

Beetje sfeerproeven? Bekijk onderstaande film van HOS TV: