ondernemers

Kindermuziekweek komt naar Oisterwijk


Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een spetterende muzikale ervaring voor en door de jeugd in Oisterwijk.

De leerlingen van Asterius repeteren extra voor het Kindermuziekfeest op 10 april.


Samen met Groovability verzorgt Koninklijke Harmonie Asterius op 10 april het Kindermuziekfeest, als afsluiting van de Kindermuziekweek. De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief om kinderen van 0 tot 12 jaar kennis te laten maken met (live) muziek. Want: “Muzikale ontwikkeling draagt bij aan de algemene cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen.” Afgelopen jaar besloot Asterius om de Oisterwijkse versie op poten te zetten. Dat doet Asterius dit jaar samen met o.a. Groovability, Bibliotheek Midden-Brabant en Natuurlijk Gezond. Het doel is om de Kindermuziekweek de komende jaren met nog meer samenwerkingspartners 10 dagen lang volledig te vullen met leuke, muzikale activiteiten.

Op zondag 10 april om 15.00 vindt een waar muziekspektakel plaats in Tiliander, waarbij jonge muzikanten het publiek meenemen op een reis langs bekende pop- en rocknummers. Toegang is gratis, dus kom op tijd!