Krekul

Inloop Oisterwijk weer open


Eindelijk, na twee jaar beperkingen door corona, kunnen huiskamer de Inloop en de Gerard Horvers huiskamer hun deuren weer openen.

Lunch in de huiskamer.

Er worden weer vele activiteiten georganiseerd: Een kaartje leggen of sjoelen, bingo of stoelyoga, creatief of cultureel bezig zijn, koffie drinken met een praatje of gebruik maken van onze maaltijdmogelijkheden? Welkom!

Samen eten is leuker dan alleen! Om de 14 dagen wordt in de Gerard Horvers huiskamer dinsdags een lunch geserveerd aan een kleine groep ouderen. Vooral bedoeld voor senioren, die behoefte hebben aan wat extra aandacht in een kleinere huiskamer.

Elke woensdag is er een lunch in de grote huiskamer van de Inloop. Deze lunch is voor iedereen, die het gezellig vindt om samen met anderen te eten, ongeacht leeftijd. Genieten van de gerechten maar vooral ook van het contact met de andere gasten!

Ook wordt elke derde zondag van de maand een brunch georganiseerd in huiskamer de Inloop. De lunches bestaan uit soep, broodjes, een warm hapje en een toetje of fruit. Elke week serveren ,e een ander menu. De kosten zijn 5 euro per keer.

Meer informatie?
Voor informatie en deelname aan één van deze maaltijden kunt u contact opnemen met Ingrid Oosterling, 06-17163091 / 013-5284080 of ingridoosterling@contourdetwern.nl
Voor meer informatie over al onze activiteiten: zie onze website: www.inlooppuntoisterwijk.nl

DTZ logo low