ondernemers

Harpsongs brengt warm klankbad in Oisterwijks Lodewijkskerkje


Laat je raken door de harpsongs van Marja de Jong: een warm klankbad, recht uit het hart.

Harpsongs in Lodewijkskerkje Oisterwijk

Laat je 20 maart om 15:00 uur strelen door hemelse harpklanken en een stem van fluweel in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat. Juweeltjes uit diverse tijden en windstreken. Met aanstekelijk enthousiasme. Old, Folk en wat swing. Diepgang met een vrolijke noot, over het leven en de natuur door Marja de Jong. Het programma duurt een uur en heeft geen pauze. Entree is 10 euro per persoon (betalen aan de deur: contant of wireless). De muziek is op CD te koop voor 5 euro per stuk (graag contant betalen). Na afloop is het mogelijk een drankje (tegen betaling) te drinken in de woonkamer van de Voorhof.

Voor het aanmelden en reserveren van een plaats, graag een mailtje naar info@lodewijkskerkje.nl met opgave van naam/namen en telefoonnummer.