Care Inn

Brede School Waterhoef viert dubbel jubileum


Vandaag, dinsdag 29 maart, viert Brede School Waterhoef haar 10-jarige verjaardagsfeest!

Feestelijke opening van deze jubileumdag.

Om 08.30 uur werden de leerlingen magisch ontvangen door een gordijn van rook. Heksen, de goede fee, tovenaars en magiërs zorgden voor een feestelijke entree. Wethouder Dion Dankers overhandigde directeur Juan Bertrums een boeket bloemen met zijn felicitaties voor dit jubileum. Beide waren zichtbaar vrolijk op deze feestelijke dag.

Alle leerlingen hebben de mooiste en lekkerste taarten, gebakjes en cupcakes gebakken welke op een lang taarten buffet geplaatst zijn. In groepjes komen alle leerlingen langs om hun bordje te vullen met lekkernijen. De klassen die nog even moesten wachten op het buffet konden smullen van verse mini eierkoeken; de lunch mochten de leerlingen vandaag thuis laten want er is een heerlijk broodje knakworst. En alle kinderen krijgen als aandenken een goochelhoedje gevuld met lekkers mee. Dit alles met dank aan de sponsoren.

Circus Palasso kwam het feestje nog mooier maken met een show vol magie en plezier! Als afsluiter een knallend einde, alle kinderen hebben meegedaan aan de ontwerpwedstrijd voor een vlag en de winnaars hiervan worden nog bekend gemaakt; zij winnen een magische goochelprijs.

Al met al een groots feest vol magie, plezier, taart en confetti. Gefeliciteerd en proost op de volgende 10 magische jaren!

Schoolkinderen vieren samen ‘hun’ verjaardag.