uitgelicht

Boomfeestdag in Molenakkers Moergestel


Op woensdag 16 maart vindt de boomfeestdag plaats in het gebied Molenakkers in Moergestel. Deze dag wordt gevierd met maar liefst 3 groepen 7 van de basisscholen Bienekebolders en De Vonder.

Samen aan de slag met het aanplanten (Foto: Joris van der Pijll)

Het ochtendprogramma is gevuld met allerlei workshops die gegeven worden door firma Ketelaars, IVN Oisterwijk, B-team Oisterwijk en diverse vrijwilligers. En natuurlijk worden er ook bomen geplant! Alle activiteiten zijn bij de Reuselhoeve en op andere plekken in het gebied Molenakkers.

De locaties waar de bomen worden geplant komen voort uit het project Natuurlijk Moergestel. Het is het laatste onderdeel van het project dat als doel heeft om het gebied Molenakkers een mooier landschap te geven met meer verschillende soorten planten en dieren.

Wil je erbij zijn?
Je bent van harte welkom om een workshop te volgen of om te komen kijken bij het planten van de bomen. Na afloop is er een presentatie over het project Natuurlijk Moergestel en de ontwikkelingen in het gebied Molenakkers. De boomfeestdag start om 8.45 uur bij de firma Ketelaars en de presentatie na afloop is om 12:15 uur bij de Reuselhoeve.