ondernemers

Bewegen in de wijk bij Inlooppunt Oisterwijk


Vanaf vrijdag 1 april is er in Huiskamer de Inloop gym voor senioren; wekelijks van 14.00 – 15.00 uur.

Kom bewegen bij het inlooppunt in Oisterwijk

Beweegcoaches bieden al enkele jaren succesvol bewegingslessen voor senioren aan. Per 1 april zijn ze op vrijdagmiddag wekelijks te vinden in het Inlooppunt, Kerkstraat 48 in Oisterwijk. Wie wil kan de hele maand gratis meedoen om kennis te maken. Zij bieden u de mogelijkheid om in groepsverband en onder deskundige begeleiding gezellig en gezond bezig te zijn. Samen met u en buurtgenoten in een klein groepje werken we aan uw balans, kracht en conditie. Na afloop is er de gelegenheid om gezellig samen een kopje koffie te drinken.

Aanmelden kan via 085-4868390 of b.g.g. 06-42059520, of mail info@wyzorg.nl. Voor eventueel vervoer bel 06-34038905.

Zie meer activiteiten op www.inlooppuntoisterwijk.nl