bosch car service

Zzzzzenderbijband viert drie dagen carnaval met Coronavalstocht


Zover wij weten de eerste die de carnavaleske handschoen oppakt, en een leuke activiteit aankondigt voor komend carnaval.

‘Wandelen en fietsen mag in ieder geval, en daarom organiseert de dit jaar 11-jarige ZZZZZenderbij een Coronavalstocht. De Coronavalstocht is een wandel- /fietstocht voor iedereen, door Döllekesgat. ‘Haal de ballonnen, serpetines, maskers, vlaggen en wat je nog maar kunt bedenken tevoorschijn en maak een waar kunstwerk van je huis. Als je dat gedaan hebt, stuur je je adres naar info@zzzzzen-derbij-band.nl of app het door naar 06-48388179. Wie weet win je een leuke prijs,’ zo laat het dweilorkest weten.

De muzikanten maken van alle deelnemers een mooie route door de verschillende wijken van Döllekesgat. Eenieder die daar zin in heeft kan vervolgens de routes lopen of fietsen, uiteraard uitgedost in je beste pakkie. Ieder individueel met inachtname van de dan geldende maatregelen.

 

Klik en lees hier meer berichten over carnaval in onze dorpen