ondernemers

Vanwege succes gaat de film over Nemerlaer Haaren in de herhaling


Verborgen Verhalen van Kasteel Nemerlaer, dat is de titel van een uiterst succesvolle lokale film over Kasteel Nemerlaer.

Een uitverkochte zaal, waarvan de helft uit Haaren, kijkt vol verbazing naar het afbranden van kasteel Nemerlaer (Foto: Joris van der Pijll).

Donderdag 17 maart om 20:00 uur wordt de documentaire van Oisterwijk in Beeld opnieuw vertoont in de zaal van Tiliander. Oisterwijk in Beeld wil hiermee op haar eigen wijze aandacht geven aan de samenvoeging van Haaren en Oisterwijk. De film vertelt de geschiedenis van het kasteel dat al uit 1304 stamt. Tal van verborgen verhalen over de verschillende bewoners worden ontrafeld. Speciale effecten, zoals een 3D-animatie, geven een bijzonder accent. Natuurlijk komt ook de legende van het spook aan bod. Vooral de rol van jonkheer Alberic, zijn buitenechtelijke relatie en de gevolgen daarvan, komen uitgebreid aan bod. Door nagespeelde scenes van opmerkelijke gebeurtenissen en authentiek filmmateriaal krijgt u hiervan een goed beeld en worden verborgen verhalen ontrafeld.

Klik hier en bestel uw ticket!