ondernemers

Vacature: Geld verdienen door het aandragen van nieuwe werknemers? Het kan bij Ramenfabriek op ’t Hoog!


Het is natuurlijk geen geheim dat er veel bedrijven op dit moment op zoek zijn naar goed personeel.

Ken jij iemand die wil werken bij Ramenfabriek op ’t Hoog?

Door het aantrekken van de economie en de stijgende vraag naar duurzame woningen zijn er namelijk steeds meer vacatures om te vullen. Steeds meer bedrijven gaan op een creatieve manier om met het werven van nieuw personeel, zo ook Ramenfabriek op ’t Hoog. Zij hebben een actie bedacht waarmee makkelijk geld verdiend kan worden.

Ken jij iemand in je omgeving die wil meebouwen aan de succesvolle groei van deze kunststof kozijnen fabrikant? Een familielid, vriend(in) of kennis die interesse heeft in het monteren van kozijnen? Draag hem of haar dan aan en ontvang €250,- als beloning!

Ramenfabriek op ’t Hoog is dé specialist in het fabriceren en monteren van kunststof kozijnen en werkt voor particulieren, business-to-business en vaste dealers door heel Nederland. Wil jij werken in dit familiebedrijf of ken je iemand die hier geschikt voor is? Reageer dan via https://www.opthoog.nl/nieuws/ken-jij-onze-nieuwe-collega.

 

 


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low