lezing goed oud worden

Twee nieuwe samenwerkingspartners bij Taalhuis Oisterwijk


Sociaal Huis en Mentorhulp zijn vanaf heden een samenwerkingspartner van het Taalhuis Oisterwijk. Zij gaan samen optrekken om zoveel mogelijk mensen die laaggeletterd zijn te ondersteunen.

De partners tekenden het Taalakkoord

Het Sociaal Huis en Mentorhulp richten zich op kwetsbare mensen uit de gemeente Oisterwijk. Bij de kindercadeautjes- en kledingbank, het naai- en verstelatelier en de hulpmiddelen-uitleen komen heel wat mensen langs. Bij de bezoekers wordt het Taalhuis onder de aandacht gebracht. Met individuele vragen kun je terecht bij Mentorhulp. En andersom: het Taalhuis brengt Mentorhulp en het Sociaal Huis onder de aandacht bij hun bezoekers. Samen proberen ze ervoor te zorgen dat alle Oisterwijkers goede basisvaardigheden ontwikkelen en zoveel mogelijk mensen kunnen computeren en voldoende kunnen lezen en schrijven.

Heb jij vragen over het Taalhuis? Wil je ook beter leren lezen, schrijven of computeren? Bel dan met het Taalhuis: 06-83614509 (Tanja Pieters) of mail: oisterwijk@taalhuismb.nl