ondernemers

Twee dagen KLM Open Air in Oisterwijk


KLM Open Air 2022 is er dit jaar twee dagen!

Dit jaar niet één maar twee dagen vol met gezelligheid, confetti en de beste carnavalsmuziek waar je maar van kan dromen. Bende gij air bij op zaterdag 26 én zondag 27 februari op De Lind in Oisterwijks Döllekesgat?

KLM Open Air, carnaval in de open lucht (Foto: Leny van Schijndel)

Op zaterdag 26 februari is er weer een groots openluchtfeest voor de deur van eetcafé De Tijd, aan De Lind bij het oude raadhuis. Vanaf 14:30 uur staan de DJ’s klaar en komen er weer diverse artiesten. Vooral ook veel publiek om er samen een mooi feest van te maken, dit jaar voor de zevende keer, en meedoen is geheel gratis!

En omdat het kan; zondag 27 februari gewoon nog een keer! Met uiteraard ook medewerking van De Kloontjes! Die zijn deze twee dagen met hun wagen aanwezig, en gaan dit jaar niet dweilen.

Om alvast in de stemming te komen, een video van dit geweldige carnavals evenement in voorgaande jaren:

 

 Lees meer over carnaval in onze dorpen!