carnaval 2023

TV programma LOVO Oisterwijk en Haaren


De LOVO TV-uitzending van komende zondag bevat de volgende onderwerpen:

De crew van Lovo, met achteraan Hans van Roessel en Leon Snoeren, midden Daan van der Horst, Emma Hazelhof, Andries van de Boom en Manon Snoeren, vooraan Karel Verkerk, Paul Francken, Roman Hora en Jan Wolfs. Buiten beeld bestuur Twan van Brussel, Huub Groenland, Claudy Voskens en Joost Knotter.

Helaas is er geen grootse optocht (wel een looptocht). Lovo toont deze zondag beelden van de optocht uit 2019 en de sauwelavond uit 2020. U ziet fragmenten uit het verleden van het Oisterwijkse carnaval en dit jaar vrijdag en zaterdag.

Spotify

Heeft u de Döllekesgatse Spotify List al gezien? Ga naar Facebook Lovo en volg de link naar Spotify. Voeg uw favoriete carnavalsnummer toe en draag mee aan de gezamenlijke muzieklijst. Blèr mee onder de douche en zet hem op repeat in de kroeg.

 

LOVO is te zien op zondag, maandag en dinsdag van 12.00 tot 04.00 uur via de kabel van Ziggo. In midden Brabant digitaal op kanaal 43 en in Haaren via kanaal 48. Via KPN 1498-Trined 513-Kayray-12-Delta 12.

U kunt daarnaast alle programma’s van Lovo zien via www.lovogemist.nl of in het thema film (klik hier) op deze website.