ondernemers

Stichting Leergeld Oisterwijk zoekt Coördinator


Kinderen van gezinnen in onze gemeente met weinig geld kunnen een steuntje in de rug krijgen van de Stichting Leergeld.

Zo samen achter de laptop, dat kan nu echt niet. Thuis individueel is de richtlijn. Heeft u daarbij hulp nodig? Vraag Leergeld Oisterwijk!

Als het een gezin niet lukt om geld bij elkaar te krijgen voor een schoolreisje, voor de contributie van de voetbalclub of voor spullen die nodig zijn op school betaalt Stichting Leergeld de rekening. Het allerbelangrijkste voor de stichting is dat kinderen in onze gemeente niet in een isolement raken. Dat ze de kans krijgen om mee te doen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en cultuur. Voor de meeste leeftijdsgenootjes is dat heel normaal, maar voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben is het vaak onmogelijk om zo’n extraatje te bekostigen.

Coördinator

Stichting Leergeld Oisterwijk zoekt een Coördinator. De Coördinator heeft binnen de organisatie een spilfunctie in het aanvraag- en toekenningsproces. Hij/zij heeft de leiding over een zestal vrijwilligers, en wordt daarbij ondersteund door het bestuur. De stichting zoekt iemand die communicatief en digitaal vaardig is en zich voor ongeveer 12 uur per week voor de Stichting in kan zetten. Er staat een kleine vergoeding tegenover.

Voor nadere info over de Stichting zie www.leergeldoisterwijk.nl

Als je interesse gewekt is, bel naar 06-39703638 of mail naar info@leergeldoisterwijk.nl