ondernemers

Oysters hebben zware dag in Hilversum


Omdat in Mediastad Hilversum niemand te vinden was die een livestream kan verzorgen (terwijl dat fenomeen toch al één jaar wordt gefaciliteerd door min of meer alle Ereklasse clubs) reisde het complete livestream-circus van de Oysters af naar Noord Holland om de supporters en clubleden ter wille te zijn.

De Oysters bleven in Hilversum lang op het veld

Het team van de Oysters bleef lang in de slipstream van het team van Hilversum. Maar liefst 1 uur stond het team op een try verschil en toen na 60 minuten de laatste kansjes gemist werden greep Hilversum de (wel terecht maar qua uitslag wat geflatteerd) zege. Oysters Bram Brauer maakte al na 5 minuten de gelijkmaker en de verdere score werd door Matti Pfaff bij elkaar geschopt. Er werd heel lang heel goed en hard verdedigt. Coach Johan zat helaas in Quarantaine maar werd kundig vervangen door Logan en Johnny. Eindstand 38-14.

Het volgende avontuur is op 26 februari om 14.11 uur in Oisterwijk.

Jeugd

De jeugdcompetities zijn ook weer opgestart en lopen nu door tot april. Ook de overige seniorenteams (er zijn 4 seniorenteams) starten komend weekend weer op. Zet 26 februari alvast in uw agenda. Niet alleen de start van het Carnaval (of dat nu doorgaat of niet) maar om 14.11 uur ook de Kick Off van de Battle of Brabant tussen RFC Oisterwijk Oysters en RC The Dukes (Den Bosch).
Er mag weer publiek binnen!