ondernemers

Open Dag Durendael zaterdag 19 februari


Hoi! Ken je 2College Durendael in Oisterwijk al? Op zaterdag 19 februari organiseert de school een Open Dag voor leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers.

Wat heeft Durendael jou te bieden?

Kom je ook even kijken op de Open Dag?

Durendael heeft alle niveaus onder één dak: van basisberoepsgerichte leerweg tot tweetalig havo en vwo. Voor leerlingen met een dubbel advies is er de t/h-klas. Laat je tijdens de Open Dag inspireren en ontdek jouw mogelijkheden op Durendael!

Aanmelden via de website

De organisatie is heel blij dat ze jullie mogen ontvangen in de school, maar moeten i.v.m. corona ook nog rekening houden met het aantal bezoekers. Om die reden hebben zij ervoor gekozen om te werken met tijdsblokken. Jullie zijn van harte welkom om een uur lang te komen snuffelen in het gebouw. Via de link op de website kun je een tijd reserveren. Ga naar www.2college.nl/durendael en klik op de paarse knop ‘Open Dag’. Let op! In verband met gewijzigde coronamaatregelen mag de school slechts een ouder/verzorger per leerling ontvangen.

Vooraankondiging Open Dag/belevingsdag groep 7

Voor leerlingen van groep 7 organiseert de school een extra open dag/belevingsdag op dinsdag 7 juni van 15.00 tot 18.00 uur. Hoe deze dag er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar je mag de datum alvast noteren. Houdt de website goed in de gaten en volg Durendael via Facebook en Insta.

Meer informatie

Wil je meer weten over het onderwijs op Durendael? Bekijk dan de filmpjes op de website (klik hier) of check  insta @2CDurendael

Vragen?
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar gerrits.m@2college.nl of dijk.h@2college.nl

Graag tot ziens op Durendael!