ondernemers

Oisterwijkse Singing Pearls leren jou dat samen zingen energie geeft


The Singing Pearls organiseren een workshop ‘Samen zingen geeft energie’.

 

The Singing Pearls

The Singing Pearls is een swingend a capella vocal group uit Oisterwijk (www.thesingingpearls.nl). Op donderdag 10 maart kun je tijdens de repetitie avond deelnemen aan de workshop ‘Samen zingen geeft energie’ door Ien Bouwmans. Tijdens deze workshop ga je d.m.v. ontspannings- en speelse zangoefeningen: – Je eigen stemgeluid ontdekken – Je ademhaling verbeteren – Je zangstem gezond en ontspannen gebruiken – Samen songs leren zingen met expressie. Een leuke kennismaking om te ontdekken hoe heerlijk het is om te zingen en of het zingen in een koor iets voor jou is. Voor meer info en inschrijven: thesingingpearls@gmail.com