themake

Nemelaer vergeet zich weer te belonen en verliest van FCEindhoven

De aandacht van veel Nemelaer aanhangers was in het weekend vooral gericht op het eervol afscheid nemen van de overleden oud-voorzitter Frans Bertens. We zullen Frans gaan missen maar de talrijke herinneringen nooit vergeten.

Onder barre omstandigheden is er ook nog gevoetbald. Titelkandidaat FC Eindhoven was veelvuldig in balbezit maar wist zich geen kans te creëren en werd geholpen door de Nemelaer defensie. Met een strafschop aan het einde van de eerste helft en een schuiver in een leeg doel in de 2e helft werden de cadeautjes uitgepakt. Nemelaer wist een dot van een kans in de 1e helft en een strafschop in de 2e niet om te zetten in doelpunten.

Nemelaer Haaren

Nemelaer leek de gastheer aardig onder controle te hebben. De gasten mochten de bal rondspelen maar wisten geen gevaar te stichten in het strafschopgebied. In de omschakeling was Nemelaer wel een paar keer dreigend en had het zelfs op voorsprong moeten komen. Pieter Vugts speelde zich knap vrij op de rand van het strafschopgebied en kwam oog-in-oog met doelman Peters die de doelpoging ternauwernood wist te keren. Kort voor de pauze sloeg het noodlot weer toe. Bij een sliding in 16 werd de bal maar ook de tegenstander geraakt. De strafschop werd door Azmani onberispelijk binnen geschoten. 0-1(42).

In de 2e helft kruipt Nemelaer steeds meer uit zn schulp en wordt ook sterker. Toch waren het weer de gasten die profiteerde van de geboden kans. Een diepe bal werd niet goed verwerkt en Nasser kon de bal in het lege doel schuiven. 0-2 (75). Nemelaer blijft aandringen en krijgt een strafschop nadat Geert vd Ven omver was getrokken. Helaas knalde Wesley Diepens de geboden kans hard op de lat. Het zat Nemelaer weer niet me vanmiddag.

Na de carnaval komt koploper HVCH uit Heesch op bezoek.