uitgelicht

Mantelzorgcafé Oisterwijk vertelt over vrolijkheid en energie


Het mantelzorgcafé vindt iedere laatste donderdag van de maand plaats van 15.00 tot 17.00 uur in het Inlooppunt, Kerkstraat 48 te Oisterwijk.Bij het mantelzorgcafé wisselen mantelzorgers ervaringen uit over hoe het is om te zorgen voor uw partner, ouder, kind, vriend, buur of andere naaste.

Kom een kopje koffie drinken!

In het mantelzorgcafé is zeker ook aandacht voor de mooie kanten van het zorgen voor iemand, die u dierbaar is. Naast hetgeen u zelf wilt inbrengen, gaat het in deze maand – waar alles weer van het slot gaat en velen hun ontspanning zoeken tijdens carnaval – over het onderwerp: “Waar wordt u vrolijk van en krijgt u (weer) energie van?“

Carnaval viert niet elke Brabander, maar toch is het belangrijk, zeker als mantelzorger, om af en toe uw dagelijkse zorgen even opzij te zetten. Hoe kunt u uw batterij weer opladen.

Reacties van deelnemers tot nu toe zijn: ‘Dit is voor mij erg belangrijk. Even een paar uurtjes weg, lekker kletsen met lotgenoten. Ik kijk er elke keer weer naar uit.’ en ‘Het mantelzorgcafé is een goede mix van ontspanning en van elkaar leren.’

Ook als u nog nooit geweest bent, nodigen de vrijwilligers u uit om geheel vrijblijvend een keer naar het mantelzorgcafé te komen.