ondernemers

Loop mee met L’ôptocht dur Döllekesgat!


Carnavalszondag 27 februari om 14.11 uur stipt start op het grasveldje aan de Tilburgseweg in Westend Oisterwijk een carnavaleske optocht.

Je mag lopen, maar ook kruipen…

‘Een echte optocht komt er helaas dit jaar niet aan te pas, maar ons carnavalshart klopt door. Daarom organiseren we een heuse lôôptocht! We nodigen iedereen uit om lopend, rollend, kruipend of op andere wijze mee te doen. Muziek is natuurlijk ook van harte welkom. En iedereen kan last-minute aanhaken,’ aldus de organisatie, de groep Vier en ’n Bietje. ‘Vroeger startte de optocht helemaal aan die andere kant van Oisterwijk en we willen die historische route in ere herstellen. Om 14.11 uur trappen we af bij het grasveldje aan de Willem de Zwijgerlaan/Tilburgseweg. Daarna volgen we de route langs de Knuistboom, Molentje, Willeke, Tijd-Lieve Lente-La Belle, de bocht mee langs Koosje en dan weer terug het dorp in met de finish rechts naast het Raadhuis, waar we zo omstreeks 16.00-16.30 uur eindigen.’

Aanmelden kan via looptocht22@gmail.com, maar hoeft niet. Wie zich aanmeldt krijgt wel een heus startnummer in een plastic hoesje!

Wie wil kan halverwege een groet brengen aan de Prinsen en hun gevolg (klik hier).

Bekijk ook ons thema Carnaval