ondernemers

Kies het nieuwe motto voor Moergestels Pierewaaiersrijk 2023


De keuze voor het nieuwe motto voor 2023 kan gemaakt worden!


Afgelopen weekend hebben de vier Moergestelse prinsen uit de 55 ingezonden motto’s een top 5 van potentiële motto’s bepaald. Deze 5 motto’s worden van zaterdag 26 februari 11.11 uur tot maandag 28 februari 11.11 uur verkiesbaar gesteld. Je kunt dan je stem uitbrengen via het webformulier op www.carnavalmoergestel.nl/mottoverkiezing of via een briefje met het door jou gekozen motto, je naam, adres en telefoonnummer. Deponeer het briefje voor maandag 28 februari in de brievenbus aan de Schoolstraat 46.

Bekendmaking

De bekendmaking volgt tijdens de afsluiting van carnaval op dinsdag 1 maart om 21.00 uur op het St.-Jansplein. Het nieuwe motto zal tevens worden onthuld in de MTV (carnavals)uitzending op donderdag 3 maart.

Lees hier meer carnavalsnieuws