ondernemers

Karnaval Festival gaat niet door maar er komt wel iets leuks aan


De organisatoren van Karnaval Festival laten weten dat het festival niet door kan gaan, maar er komt wel iets leuks aan.

Jeugd leeft zich uit op Karnaval Festival (Foto: Rick Denissen)

Volgens organisator Remko Hermans van De Kloontjes heeft ‘tot ons grote verdriet de overheid festivals tot 8 maart verboden. Dit betekent dat Karnaval Festival helaas niet door mag gaan. Zonde! We hadden kei graag onze festival deuren voor je geopend. We hebben de afgelopen tijd zo hard gewerkt om Karnaval Festival mogelijk te maken, maar het is niet anders.’¬† Binnen 4 weken ontvangen alle ticket kopers een mail met informatie over de tickets.

Wij motte zuipen! Kabinet hedde gij da nie geheurd?!

Stilzitten is er niet bij, uiteraard verwachten we iets als alternatief: ‘We moeten nog even van deze klap herstellen, maar gaan ook snel weer vooruit kijken! Om de pijn wat te verzachten hebben we iets leuks bedacht voor tijdens het Karnavalsweekend. We gaan het nu nog niet verklappen, maar houd onze socials goed in de gaten!’