ondernemers

Jaren 60 en 70 live in De Schalm Berkel Enschot


Geanuleerd

Zondag 13 maart om 14:00 uur kunt u weer luisteren naar bekende nummers uit de jaren ’60 en ’70. Hijme & Joris brengen een ode aan vervlogen tijden, in De Schalm, Trappistinnentuin 77 in Berkel-Enschot.

Joris op gitaar, Hijme zingt

Het duo brengt Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70, terug naar vandaag. Afwisselend, in een opzwepend modern en vooral swingend jasje, er mag dus ook gedanst worden. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix. Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel. Gezellig muzikale herinneringen ophalen?

Klik hier en bestel uw ticket!