ondernemers

Inwoner steunt bijstandsmoeder die van Gemeente Oisterwijk geen geld meer krijgt


Wat een geweldig mooi gebaar. Een moeder van drie kinderen is enorm blij met het bericht dat een inwoonster uit Oisterwijk haar wil helpen met boodschappen.

Boodschappen doen zonder inkomen? Inwoonster uit Oisterwijk helpt!

Van de gemeente krijgt een moeder met haar drie kinderen, waaronder een baby, plots geen uitkering meer. In reactie op een bericht daarover op onze website, kwam een inwoonster uit Oisterwijk met het aanbod haar te helpen met boodschappen. Deze inwoonster biedt aan te zorgen voor een voedselpakket.

Nadat we gegevens hebben doorgegeven en er contact is geweest, blijkt dat er deze maand nog geen ondersteuning nodig is, maar als de situatie zo blijft, kan daar volgende maand gebruik van worden gemaakt. In ieder geval is er nu al effect; mevrouw is erg blij en dankbaar met het gebaar en haar stress is hierdoor merkbaar verlaagd.

 

DTZ logo low