uitpunt

Elckerlyc Speellieden geven lenteconcert in Lodewijkskerkje Oisterwijk


3 April om 14:30 uur luistert u in het Oisterwijkse Lodewijkskerkje naar het lenteconcert van de Elckerlyc Speellieden.

De Elckerlyc-speellieden uit Oisterwijk

“Die winter is vergangen, ik zie des meien schijn. Goede morgen mooie bloem, waar kom jij vandaan.” Zo beginnen de Elckerlyc-speellieden hun Lenteconcert gevolgd door een keur van liedekens en speelstukjes uit de Brabantse en Vlaamse Kempenstreek. Zoals gewoonlijk begeleiden zij zichzelf op een groot aantal verschillende muziekinstrumenten zoals draailier, doedelzak, harmonica, accordeon, hobo, klarinet en cello.

De toegang is gratis. Tijdens de pauze kunt u iets drinken in de Voorhof (wireless betalen kan). Na afloop vragen de speellieden een vrijwillige bijdrage.