ondernemers

Deze week drie dagen Poppentheater in Oisterwijk


Poppentheater ’t Groene Land is te vinden in het Oisterwijkse bos bij het Natuurtheater.

Marleen Groenland is een van de poppenspeelsters in Oisterwijk.

Marleen Groenland speelt als bosvrouwtje allerlei avonturen met haar bosdieren en poppen. De verhalen hebben allemaal met de natuur te maken. Het bosvrouwtje is de vertelster in het poppenspel. In het spel komen handpoppen voor, maar poppenspeelster Marleen speelt in verschillende kostuums ook mee.

Voor de kinderen maken die verschillen in grootte niets uit. Ze zijn in de ban van het verhaal en ’t wordt alles werkelijkheid. Met open monden beleven de kinderen de avonturen mee van het aardvrouwtje dat haar vriendin in het toverven wil bezoeken en daarbij te maken krijgt met de gemene waterpester. Het loopt goed af. De waterpester komt tot inkeer en is eigenlijk heel aardig.

Dinsdag, woensdag en donderdag 1, 2 en 3 maart om 15.00 uur te bezoeken.