Krekul

CCR tribute speelt 50 jaar na Woodstock in Tiliander Oisterwijk


Zaterdag 12 februari om 20.00 uur spelen de leden van The Fortunate Sons nummers van CCR in Tiliander Oisterwijk. Deze show wordt gespeeld met de 1,5 meter indeling in de zaal. Hierdoor is er beperkte capaciteit.

The Fortunate Sons – CCR, 50 jaar na Woodstock
“Bad moon Rising”, “Proud Mary” en “Who’ll stop the Rain”. Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Toch is het in 2022 alweer 50 jaar geleden dat aan het korte maar hevige bestaan van CCR een einde kwam. Dit jubileum is voor The Fortunate Sons de aanleiding geweest om in de voorstelling “CCR: 50 years of rock ’n roll history” een halve eeuw terug in de tijd te gaan voor het complete verhaal van CCR. Het verhaal van John Fogerty en zijn schoolvrienden uit El Cerrito, Californië, die eind jaren ’60 uitgroeiden tot één van de meest succesvolle bands uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Ga mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud!

Klik hier en bestel uw ticket!