Krekul

Carnavalaaf met jeugdclub in Moergestels Pierewaaiersrijk


Twee avonden feest voor de lagere schooljeugd, op zaterdag 26 en maandag 28 februari met de Jeugdclub Moergestel.

In samenwerking met SMC organiseert Jeugdclub Moergestel het Carnavalaaf. Op deze avonden ga je hossen, dansen, springen en leuke spelletjes doen. Jij komt toch ook? Laat je mooiste pak zien in Cultureel Centrum Den Boogaard, van 19.00 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Op Jeugdclubavonden gelden altijd kindervriendelijke prijzen voor drinken en snoep. Hiervoor kan een snoepkaart worden gekocht. Deze kost 5 euro en is op meerdere avonden te gebruiken.

Gezocht
Voor de zaterdagavond zoekt de Jeugdclub nog een ouder die wil helpen. Vind jij het leuk om de kinderen een leuke avond te bezorgen? Bel of app Harrie-Jan van Nunen via 06-11044980 voor meer informatie of om je op te geven.

Lees meer in onze agenda en op onze thema pagina Carnaval.