uitgelicht

Wijkcentra en sportclubs in Oisterwijk krijgen 3500 euro van Delta Fiber Netwerk


Afgelopen maanden hebben de buurthuizen en verenigingen in Oisterwijk met de glasvezelcampagne in totaal een bedrag van € 3.500,- verdiend.

HOCO kreeg een cheque …

Hockeyvereniging MHC HOCO ontving een cheque van € 1.100,-. De buurthuizen Waterhoef, Pannenschuur en De Coppele werden verblijd met een totaalbedrag van € 1.200,-. De cheques werden overhandigd door Frits Louwerse en Alex Driessen van DELTA Fiber Netwerk. Via de buurthuizen en verenigingen konden leden zich de afgelopen maanden aanmelden voor glasvezel en een abonnement afsluiten. Voor iedere aanmelding ontving de vereniging of buurthuis een bedrag van € 50,-.

Aanmelden kan nog

Drie wijkcentra doen mee…

Frits Louwerse is blij met het resultaat tot nu toe: “Tijdens de campagne is veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ook de verenigingen en buurthuizen hebben zich ingezet om hun leden te overtuigen van het belang van glasvezel. In Oisterwijk wordt nu glasvezel aangelegd. Dat is een goed resultaat. Aanmelden kon nog steeds via de verenigingen en buurthuizen, via de lokale verkopers of via gavoorglasvezel.nl. En ja, de actie voor de verenigingen en buurthuizen blijft gelden: € 50,- voor de vereniging en € 25,- voor jezelf. We hopen straks meer cheques te kunnen uitreiken aan de verenigingen en buurthuizen.”