ondernemers

Valentijnsconcert in Oisterwijks Lodewijkskerkje


13 februari om 15:00 uur is er, als alles weer mag, een Valentijnsconcert door leerlingen van LokaalZes.

Zangles op afstand, elkaar aankijken, luisteren, uitleg geven, zonder gevaar voor besmetting, zo ging dat tijdens de coronasluiting …

De leerlingen van de zangschool gaan die middag podiumervaring opdoen. Al ruim vijf jaar schitteren elk jaar leerlingen van LokaalZes tijdens het akoestische concert in het Lodewijkskerkje. Het programma heeft de naam ‘I want to know what love is’. Een antwoord op deze vraag kent vele gezichten. Het belooft dan ook een gevarieerd programma te worden. Ook de kinderen van de kidsklas Oisterwijk zullen tijdens dit concert optreden. Docent Kathelijn van Dongen, medeoprichter van LokaalZes, zal een duet met haar leerlingen ten gehore brengen.

Kaartjes kunt u hier (klikken) bestellen, vooralsnog zijn er maximaal 30 plaatsen, maar afhankelijk van de dan geldende regels mogelijk later meer.