ondernemers

U krijgt vandaag de groeten uit België


Deze week krijgt u de groeten uit:

Moergestel is een Kerstdorp – In de Gentse kathedraal staat een Kerstdorp (Foto: Lilian Biervliet)

Gent – België

Lilian en Natalia doen u de groeten vanuit Gent – België.

Lilian en Natalia wonen in Moergestel, en doen jullie de groeten vanuit de openlucht in Gent. ‘Waarom wij hier gekomen zijn, is om in de Sint Baafskathedraal behalve het Lam God’s schilderij, ook het kerstdorp te bezichtigen. Dit is echt de moeite waard. Eén van de huizen heeft een watermolen die echt aan het ronddraaien is. Wij wensen jullie een Gelukkig en Voorspoedig 2022 !’

Doe mee!

Vanaf uw woonadres of vakantie! Kent u of bent u een huidig of voormalig inwoner uit Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk, die in een bijzonder land woont of op een bijzondere plek komt? Mail via mail@oisterwijknieuws.nl een leuke rechtenvrije foto met korte groet!

Klik hier en lees de volledige serie