Krekul

Trinitas Oisterwijk verloot camper van meer dan een ton


Voor wie aan het begin van dit jaar naast de hoofdprijs van de Staatsloterij heeft gegrepen, of gewoon de club wil steunen, komt VV Trinitas Oisterwijk komt met een prachtig alternatief.

Trinitas spelers in actie (Foto: André Nouwens).

De club gaat iets doen wat in ons dorp nog nooit gedaan is. Vanaf vandaag gaan ze een loterij houden met fantastische prijzen.

Een kwart van de opbrengst gaat naar zes goede doelen: Villa Pardoes, KIKA, Spieren voor Spieren, Sociaal Huis Oisterwijk, Internationale toernooien Trinitas en het plusvoetbalteam van Trinitas.

De rest van de opbrengst zal worden gebruikt voor het afmaken van de nieuwbouw, waar nog een aantal zaken niet geregeld konden worden. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping aan beide zijden van de kantine, een nieuw LED-scorebord, een fantastisch opleidingsplan voor de jeugd met o.a. camerasysteem voor wedstrijdanalyses en meerdere AED’s op ons sportpark.

Door mee te doen aan deze loterij maakt u kans op 60 prijzen waarbij de hoofdprijs een schitterende camper van €115.000 is met daarnaast nog €10.000 cash. Kijk op www.trinitas.verloterij.nl voor meer info en deelname. De trekking zal op 1 juli plaatsvinden.