genieten

Taalcafé voor kinderen in Oisterwijkse bieb


Op de dinsdagmiddag wordt bij het Taalcafé voor kinderen op een ontspannen manier, spelenderwijs, met de Nederlandse taal geoefend.

Kom je ook meedoen?

Het Taalcafé voor kinderen

Het is een ongedwongen uurtje wat op verschillende manieren wordt ingevuld. Met voorlezen, zingen, een filmpje kijken, een spelletje doen en je gaat op ontdekkingsreis door de Bibliotheek. Het zijn zo maar wat voorbeelden, samen bekijken waar je zin in hebt.

En als jij iets wilt vertellen over bijvoorbeeld een boek, een foto of iets anders dan mag dat natuurlijk ook. Het belangrijkste is samen bezig zijn met de Nederlandse taal. Een gezellig uurtje wat je niet wilt missen.

Elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in de Bibliotheek van Oisterwijk, deelname is gratis.