ondernemers

Spreekuur Digitale Overheid bij Bibliotheek Oisterwijk


Het Informatiepunt Digitale Overheid bij de Bibliotheek in Oisterwijk is al weer een half jaar actief. Bij dit Informatiepunt kun je terecht met al je vragen over overheidswebsites.

Uitbreiding Informatiepunt Digitale Overheid

De Bibliotheek medewerkers helpen je als je er niet uitkomt met de website van bijvoorbeeld de Belastingdienst of de Rijksoverheid. Zo zijn er onder andere in de afgelopen periode vele bezoekers geholpen met het aanvragen van het papieren coronabewijs. De medewerkers zijn bekend met de lokale organisaties en kunnen je dus ook gericht doorverwijzen naar de juiste instantie.

Om de aanvragen wat beter te stroomlijnen is er in de Bibliotheek Oisterwijk vanaf 10 januari een speciaal IDO spreekuur. Dan kun je op 2 vaste momenten in de week terecht voor al je vragen over het omgaan met overheidswebsites. Elke maandag en donderdag van 14.00 tot 15.00 uur zitten de medewerkers voor je klaar.