bosch car service

Schoen lijkt van slachtoffer bij ongeval Moergestel


Vrijdagmorgen omstreeks 7:30 uur is er een auto tegen een boom gebotst aan de
Heizenschedijk in Moergestel.

De schoen… (Foto: Toby de Kort).

De bestuurder botste tijdens de mistige ochtend in een flauwe bocht frontaal op een boom. Hij was niet gewond en kreeg hulp van een omstander met een shovel om zijn auto aan de kant te trekken. De bestuurder is daarna naar zijn werk gegaan om even bij te komen. Zijn auto liet hij achter.

Schoen

Een paar uur later werden de hulpdiensten gebeld voor een ongeval in Moergestel. De melder gaf aan dat er mogelijk nog een slachtoffer in het voertuig zat, omdat er een schoen uit de zijdeur stak. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse, maar er bleek geen bestuurder meer aanwezig. Die kwam even later naar de plek van het ongeval om te vertellen wat er die ochtend was gebeurd. Het bleek te gaan om hetzelfde ongeval.

De auto is opgehaald door een garagebedrijf uit de buurt. De auto had veel schade. De bestuurder had achteraf last van zijn borst.

 

Hulpdiensten ter plaatse bij totaal vernielde auto (Foto: Toby de Kort).