ondernemers

Ron van Riel is trots op zijn nieuwe album


Arrangeur, componist en muzikant Ron van Riel presenteert met veel plezier en trots zijn nieuwste album A Gateway to Fantasy. Het album werd op 1 januari gelanceerd en heeft reeds 900 streams opgeleverd.

De cover van de digitale CD A Gateway to Fantasy werd ontworpen door Daan van Genechten.

‘Het is het resultaat van een reis, die ik afgelopen 1,5 jaar heb afgelegd, om muziek te maken voor een denkbeeldig themapark.’ Het is geen echt attractiepark, maar in de fantasie van Ron heeft hij die inspiratie opgepakt om voor zijn denkbeeldig park de muziek te schrijven. ‘Ik heb al eerder themaparkmuziek geschreven en heb altijd geprobeerd het zo te benaderen dat het consistenter en harmonieuzer bij het thema van een park zou passen.’ Voor Ron geeft het veel voldoening om muziek te maken die de ervaring verrijkt in de samenhang tussen wat je ziet, voelt en hoort.

Ron is voor Oisterwijk geen onbekende. Hij verzorgt bijvoorbeeld ook de arrangementen voor Oisterwijk in Concert, jaarlijks te beluisteren op het Lindeplein. Ook heeft hij meegewerkt aan de prachtige natuurfilm van Oisterwijk in Beeld.

De bijna 40 minuten aan muziek is hier (klikken) te beluisteren.