ondernemers

Ron van Kuijk nieuwe redacteur voor weekblad Nieuwsklok


Vanaf heden is Ron van Kuijk (49) aangesteld voor de redactie van weekblad Nieuwsklok.

De eerste Nieuwsklok door Ron van Kuijk.

Ron is geen onbekende in de media; hij studeerde journalistiek en heeft bij diverse regionale kranten gewerkt. Momenteel verzorgt hij ook de redactie voor weekblad Gilze & Rijen en Stadsnieuws Tilburg. Ron volgt Joris van der Pijll op, die voorheen de Nieuwsklok combineerde met internet, en zich vanaf nu volledig richt op de redactie en het beheer van Oisterwijknieuws.nl (lees hier meer).

‘Ik wens Ron veel succes en werkplezier in onze gemeente, met zoals hij deze week zelf mooi verwoord op de voorpagina van de Nieuwsklok, de verdere uitbouw van het mooie en succesvolle weekblad Nieuwsklok,’ aldus Joris van der Pijll.


Oisterwijk Nieuws blijft voor adverteerders, verenigingen en vrijwilligers bereikbaar via het mailadres mail@oisterwijknieuws.nl


De Nieuwsklok met Ron van Kuijk als redacteur is bereikbaar via redactie-nieuwsklok@emdejong.nl