The Make

Praat mee over toekomst AZC in Oisterwijk


Op donderdag 20 januari organiseert de raad een online raadsplein over onder andere de toekomstige aanwezigheid van het AZC in Oisterwijk.

De gebouwen op het AZC in Oisterwijk zijn aan vervanging toe.

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om het AZC in Oisterwijk de komende 25 jaar te behouden. De opvang zal iets in omvang toenemen, er komen nieuwe gebouwen en men kijkt naar een bezetting die het beste past bij de Oisterwijkse samenleving. In achtereenvolgend een Raadsplein, en daarna een raadsvergadering, wordt dit onderwerp bespreekbaar gemaakt. Ook inwoners zijn daarbij welkom hun mening te geven.

Meepraten

Luisteren en kijken naar alle bijeenkomsten kan op de website van de raad. Het is vanwege corona niet mogelijk om als publiek de vergaderingen fysiek bij te wonen. Wel kunnen inwoners hun mening of ideeën geven over dit en andere onderwerpen. Om mee te spreken tijdens het Raadsplein, kunt u zich tot en met dinsdag 18 januari aanmelden bij de griffie.

Brief

Of u kunt uw inbreng schriftelijk aan de raad mededelen. Doe dit bij voorkeur via griffie@oisterwijk.nl. Per post kan ook: Postbus 10101 5060 GA Oisterwijk. Vragen over de besprekingen en inbreng in de raad kunt u stellen via mail of bel 013-5291311. Wie ook de media op de hoogte wil houden van zijn  of haar mening en idee, kan dit doen via reacties op onze social media, of via contact.

Klik en lees hier alle aankomende agenda items en vergaderingen van de gemeenteraad.

Klik en lees hier alle eerdere berichten over het AZC in Oisterwijk op onze website.