bosch car service

Ouderavond over het puberbrein


Heb je ook een puber? Leuk, maar soms ook wel eens lastig.

Maak je je wel eens zorgen over alle verleidingen die op de loer liggen, zoals alcohol en drugs? Heb je hier al eens over gesproken met je kind? Zijn er afspraken gemaakt? Werken die?

Tijdens een online avond op 26 januari om 20.00 uur krijg je informatie over hoe het puberbrein werkt en waarbij jongeren jou juist nu nodig hebben. Daarnaast gaat het over verleidingen zoals alcohol en drugs. Je krijgt meer inzicht in deze middelen en je krijgt van deskundigen handvatten om dit bespreekbaar te maken met je kind.

Deze avond is voor alle ouders met (pre) pubers. Er is ook ruimte om (anoniem)vragen te stellen aan de experts, werkzaam in gemeente Oisterwijk. De avond is interactief, je kunt met je telefoon anoniem meepraten tijdens de avond.

Klik hier om aan te melden.