ondernemers

Ontmoeting in Beweging nodigt deelnemers uit weer mee te gaan doen


Het programma Ontmoeting in Beweging gaat met ingang van maandag 24 januari weer van start. Deelnemers worden middels een activerende goodiebag uitgenodigd weer mee te gaan doen!

De tasjes liggen klaar!

Om alle deelnemers, zo’n 150 ouderen uit onze gemeente, alvast in de stemming te brengen ontvangen zij deze week een speciaal voor hen samengestelde goodiebag met activerende inhoud. De jongens en meiden van Brownies & Downies in Oisterwijk pakten de tasjes voor hen in, geweldig toch! Sociaal verbinders Arie Hobo en Karin Rentmeester reiken de tasjes uit.

Winnen

In deze bewaartas vinden de deelnemers o.a. een oefenballetje en bijbehorende beweegflyer samengesteld door beweegcoach Lisan Pronk, waarmee zij thuis alvast kunnen starten met bewegen. Ook vinden zij in de tas een houten hersenkraker. Er zijn in totaal 5 verschillende soorten hersenkrakers in omloop, deze kan dus met andere deelnemers geruild worden. Voor de deelnemer die ze als eerste alle 5 weet te voltooien valt er zelfs nog een leuke prijs te verdienen.

Kortom; wilt u ook weer mensen ontmoeten, beter bewegen en werken aan een gezonde leefstijl? De beweegcoaches en sociaal verbinders staan vanaf maandag 24 januari weer wekelijks voor u klaar bij MHC HOCO! Wilt u ook de activerende goodiebag ontvangen en deelnemen aan het programma Ontmoeting in Beweging. Neem dan contact op via 06-47933872 of mentorhulpoisterwijk@outlook.com of kijk op www.ontmoetinginbeweging.nl.

DTZ logo low