carnaval 2023

Oisterwijks duo mag weer muziek maken!


geannuleerd

Komende zondag staan Hijme & Joris met hun gelijknamige duo in Den Bosch op de planken; blij dat het eindelijk weer mag.

Vanaf 15.00 uur zingen zij bekende nummers uit de jaren ’60 en ’70, te beluisteren in Café Station Zuid, Erasmusstraat 9 in Den Bosch. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix van Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

‘We zijn blij dat het eindelijk weer kan!’

Joris op gitaar, Hijme zingt

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen gecombineerd met een extra stem een gezellig levendig samenspel.

Meer info, volg Facebook Hijme & Joris