ondernemers

NL Doet in Haaren en Oisterwijk


Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land weer NLdoet. Doe je mee?!

Op Haarensteyn gingen vrijwilligers ‘aan de wandel’ met bewoners die dat niet meer zelf kunnen …

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen! Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is jouw locatie aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke activiteit op de website en meld je aan.

Er zijn al activiteiten bekend in Haaren en Oisterwijk, meer dorpen volgen vast en zeker!

DTZ logo low