vacature

Moergestel doneert aan de Wensambulance


In de laatste weken van 2021 en eerste weken van 2022 konden de klanten van Jumbo Moergestel hun statiegeld bonnetjes doneren aan WensAmbulance Brabant. Zij brachten het mooie bedrag van € 187,50 bijeen waarmee deze stichting hun vrijwilligerswerk kan continueren.

Bedankt Jumbo klanten in Moergestel!

Het werk, dat door 60 chauffeurs en ruim 100 verpleegkundigen wordt gedaan, bestaat uit het vervullen van de laatste wens voor terminaal zieke Brabanders, die niet of nauwelijks kunnen lopen, om die te brengen naar elke gewenste plaats of locatie in Nederland of ver daarbuiten. Dat kan de vroegere werkgever zijn, de sportclub, restaurant, club, familie, het strand met een speciale strandbrancard of een rondrit door de (oude) woonplaats. Voor zo’n binnenlandse wensreis hoeft niets betaald te worden omdat de vrijwilligers hun diensten belangeloos en kosteloos aanbieden. Niets is te veel gevraagd en niets is te gek om de laatste wens uit te laten komen. Ze hebben vijf supermoderne ambulances voorzien van elektrische brancards die over Noord Brabant verspreid staan en klaar staan om uit te rukken.

Daarom dankt WensAmbulance Brabant de klanten van Jumbo Moergestel hartelijk voor hun donatie. Wilt u meer weten over dit mooie goede doel? Kijkt dan op www.wensambulancebrabant.nl

DTZ logo low