ondernemers

Karnaval Festival gaat vooralsnog door


De organisatoren van Karnaval Festival zijn druk met de voorbereiding. Zij gaan uit van alle mogelijkheden het festival door te laten gaan.

Jeugd leeft zich uit op Karnaval Festival (Foto: Rick Denissen)

Er zijn nog vijf weken te gaan, en dan moet Karnaval Festival in Moergestel losbarsten. Op de website van de Rijksoverheid ‘pronkt’ helaas nog iets anders: ‘Er geldt een evenementenverbod.’ Volgens organisator Remko Hermans van De Kloontjes is het lastig, maar nog geen reden voor annulering: ‘Wij zijn bezig met de voorbereidingen. We moeten helaas afwachten tot de overheid meer duidelijkheid geeft.’

Het is de ellende waar veel organisatoren mee zitten. Enerzijds wil je klaar staan voor als het weer kan; tegelijk is er een risico dat je iets organiseert wat niet door kan gaan. Het volhardend doorzetten van deze organisatie valt dan ook te bewonderen! En uit de ticketverkoop blijkt ook dat de fans volhouden, gewoon weer meedoen, erbij willen zijn, hossen, hakken en springen op het grootste hardstyle carnavalsfeest van Europa …

Klik en lees meer over Karnaval Festival