ondernemers

Intents Festival Oisterwijk kijkt vooruit


De organisatie van het Intents Festival in Oisterwijk kijkt liever naar de toekomst. ‘Stop met mijmeren over voorgaande jaren: We gaan focussen op 2022!’

‘Het is hier fantastisch!’ aldus Masja Vlaminckx bij het maken van deze schitterende foto, main stage van Intents Festival Superhelden 2019

De organisatie werd afgelopen jaren bij zowel het Karnaval festival als het Intents festival geplaagd door weersomstandigheden en coronamaatregelen.Maar nu kijkt de organisatie liever vooruit, richting de volgende editie van Intents Festival! Ze zien een warme zon voor zich, met een verbrand voorhoofd ‘omdat je je zonnebrand eraf gezweet hebt.’ Met een roze bril kijken ze naar weer een geweldig festivalseizoen. ‘Jij, met je op-en-top gekleed festival outfitje. De outfit die al enige tijd in de kast ligt. Aan je zijde, je beste hardstyle maatje met een biertje in z’n hand paraderend in de zomerse zonnestralen. Op zoek in de crowd naar je festival matties die standaard links-voor zwetend staan te hakken op de dikste tracks…’

Een mooi voornemen voor 2022, waarbij wij alle bezoekers, organisatie en vrijwilligers enorm veel plezier wensen!