vacature

Inspiratieworkshops voor sportverenigingen in gemeente Oisterwijk


In samenwerking met NOC*NSF Academie voor sportkader organiseert Natuurlijk Gezond Oisterwijk online inspiratieworkshops voor sportverenigingen.

Bewegen is gezond!

De workshops zijn erop gericht om meer inzicht te krijgen in het werken met vrijwilligers én hoe je leden bindt aan je vereniging. Deelname is gratis, Natuurlijk Gezond vraagt wel dat je na aanmelding ook echt meedoet.

Vrijwilligersmanagement
• Wanneer: dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur
• Inhoud: Tijdens deze sessie word je geïnspireerd om met het thema vrijwilligers aan de slag te gaan binnen je vereniging. Vrijwilligers vinden die plezier hebben in ze wat ze doen én ze behouden gaat niet vanzelf. Na de inspiratiesessie heb je meer inzicht in hoe je binnen de verenging omgaat met vrijwilligers, je bent al aan de slag gegaan met echt contact, aansluiten bij drijfveren, de beste persoon op de juiste plek en met waarderen
• Aanmelden: mail naar Rian Spaan (verenigingsondersteuner) via Rian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl

Ledenbinding
• Wanneer: donderdag 13 januari 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur
• Inhoud: Wil je meer leden? Bijvoorbeeld door jongeren te behouden en meer volwassenen erbij? Zie jij dat veel millenials en ouderen niet meer sporten, maar dat best zouden willen? Tijdens deze inspiratiesessie gaan we in op hoe je leden kunt binden aan je club. Na de inspiratiesessie weet je hoe je in co-creatie product-markt-combinaties kunt kiezen en welke activiteiten in welke omstandigheden jouw vereniging gaat organiseren
• Aanmelden: Mail naar Rian Spaan (verenigingsondersteuner) via Rian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl.