ondernemers

Help jij de Oisterwijkse carnavalskrant in Döllekesgat vullen?


Weer of geen weer; ieder jaar is het carnaval!

De Dollekeskrant anno 2020

Er zullen vast onderdelen zijn die anders zijn dan anders, maar carnaval gaat altijd door, al is het maar thuis voor de buis. Om samen met alle carnavalsverenigingen, dweilorkesten en andere organisatoren  te genieten van dit volksfeest, zijn er ook ieder jaar weer carnavalskranten. Die voor Oisterwijks Döllekesgat wordt gemaakt door de Stichting Döllekesgat, en deze roept u op uw berichten in te zenden. ‘We nodigen iedereen van harte uit om zijn verhaal te delen. Voel je vrij te schrijven wat je wil, maar we hopen vooral te lezen wat jullie als vereniging, clubje of orkest bezighoudt. Er zijn wel leukere onderwerpen te bedenken dan corona. Dus… wat zijn je mooiste herinneringen? Heb je leuke plannen? Creatieve hersenspinsels? Nieuwe nummers voor de hitlijsten? Wensen voor Döllekesgat?’ Wie wil kan een bijdrage leveren van maximaal 250 woorden via krant@dollekesgat.nl.

En niet te vergeten!

Stuur je carnavalsnieuwtjes en aankondigingen liefst ook met een rechtenvrije foto naar mail@oisterwijknieuws.nl zodat ook wij iedereen alvast in de stemming kunnen brengen!

 Carnavalsnieuws op deze website