bosch car service

Haarens duikteam geniet van onderwaterwereld


Aquadivi Diveteam uit Haaren roept op om vooral mee te genieten van het de natuur onderwater.

 

Ontdek de wereld onderwater

Leer duiken, geniet van het onderwaterleven en help mee de natuur te behouden, en bovenal geniet samen met je buddy van de leuke en ontspannende activiteiten, dat is kort samengevat wat de Haarense club wil. ‘De afgelopen 2 jaren hebben we, vaak noodgedwongen, gezien hoe mooi Nederland is. We genoten van de vele natuurgebieden die Nederland rijk is, van de mooie wolkenluchten en van de dieren die we op het land en in het water zagen. Maar zag u ook hoe mooi Nederland onder water is?,’ aldus Arjan van der Meijden namens de club. ‘Misschien zegt u ja, want als het water helder is, kan je vanaf de waterkant kikkervisjes, kikkers en vissen zien. Maar wat als u meer onder water kunt zien?’

Nederland is zo mooi onder water met alle diversiteit van onder andere baarzen, snoeken, kreeften, krabben, zeepaardjes, paling, sepia, maar ook het lichtspel van de zon met het riet, waterplanten en omgevallen bomen. Helaas is er zowel onder als boven water vervuiling en vind je veel zwerfvuil. Boven water is het makkelijk op te rapen en in een afvalbak te doen. Onder water is het eigenlijk niet anders: als je zwerfvuil ziet, neem je het mee naar boven. En hoe mooi is het als je oude visnetten op kan ruimen zodat de vissen er niet meer verstrikt in kunnen raken?

Wil jij ook genieten van het mooie Nederland onder water, wil je samen met je buddy de fantastische onderwaterwereld verkennen in het buitenland, wil jij leren duiken of je vaardigheden uitbreiden en onderhouden? En bovenal wil je je aansluiten bij een gezellige club met een eigen clubhuis?

Kijk op www.aquadivi.nl voor meer informatie.