ondernemers

Gemeentelijke waardering voor Moergestelnaar Hans van Brunschot


Burgemeester Hans Janssen heeft donderdagavond Moergestelnaar Hans van Brunschot thuis verrast met een gemeentelijke waardering.

Hans van Brunschot – Filmmaker en Kunstenaar

Filmmaker en docent Hans van Brunschot neemt afscheid als voorzitter van Moergestel TV. Vanaf 1981 is Hans actief geweest als voorzitter. Tevens is hij beeldend kunstenaar, heeft vele tentoonstellingen georganiseerd bij onder andere De Verdieping en ook in de gemeente Oisterwijk zijn beelden van hem te bewonderen. Daarnaast heeft hij zich ook op andere manieren ingezet voor de gemeente Oisterwijk; onder meer als illustrator van het Pierewaaiers Blaoike en als Sauwelaar bij het Moergestels carnaval.

Hans, van harte gefeliciteerd!

Burgemeester Hans Janssen op bezoek bij Hans van Brunschot (Foto: Masja Vlaminckx)

 

Uiteraard ook felicitaties van zijn MTV vrienden (Foto: Masja Vlaminckx)